Om Metodsvets Filter

Metodsvets verkar sedan 1970 som konstruktör och kvalitetsleverantör av filterlösningar. I dag är vi tre personer som tillsammans äger och driver verksamheten på den nordiska marknaden.

I produktionen arbetar ett tiotal man och inom försäljning, konstruktion och administration är vi ytterligare tre personer.  Alla har mångårig erfarenhet av branschen och kvalificerade legoarbeten. Några av marknadens skickligaste svetsare gör att vi levererar med högsta finish i rostfria material och aluminium med svetsklassning 287-1 och ASME (IX). Vi erbjuder även rörledningar och detalljer i PVC-material och titan.

Vi har egen tillverkning av tryckkärl, tankar, korg-, pås- och patronfilter. Samtidigt är vi återförsäljare för flera av marknadens mest efterfrågade och ledande filter och är leverantörer till vattenreningsindustrin. Här finner du lösningarna för dina filtrerings- och silningsbehov – skräddarsytt för din kravspecifikation och anläggning.

Förberedande arbete pågår för ISO 14001 miljöcertifiering.
Boro Cikota
Verkstadschef


Svetozar Dragutinovic
Arbetsledare


Ruslan Shaimorolanov
Svetsare/Montör


Per Kalén
Servicetekniker


Taha Taha
Svetsare/Montör
Niclas Hallberg
Lager/Logistik


Ali Zein
Svetsare/Montör


Kontakta oss om du har några frågor

Telefon: +46 (0) 303-20 87 00
Telefax: +46 (0) 303-20 87 01

E-post: info@metodsvets.se (Vi svarar på e-post inom ett dygn)

Har du några frågor?

Tveka inte att höra av dig om du har frågor om vår verksamhet eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig.
"Vad säljer och tillverkar ni?"
"Vi utför mycket arbeten där tryckkärl, tryckbärande komponenter och rör svetsas och monteras till färdiga enheter i vår verkstad i Kungälv. Våra kunder verkar inom papperstillverkning, värmeverk, vattenbehandling/reningsverk, processindustrin, etc. Tryckkärl och tankar ingår som en stor del av vår tillverkning. Vi säljer och tillverkar även filter för vätskor och gas samt andra produkter och konstruktioner för legotillverkning, med tyngdpunkten på rostfritt material."
Läs mer vanliga frågor


Metodsvets Filter i Kungälv AB, Helgonagatan 13, S-442 41 Kungälv, Sverige.

LEGOTILLVERKNING TRYCKKÄRL FILTER SERVICE